- Gør det ordenligt

Certificering

XL-BYG C. Aarslew-Jensen er både FSC® og PEFC™ certificeret og kan levere dokumenterbart bæredygtigt træ med FSC eller PEFC certifikat.
 

Hvad kan vi?

Vi har et stort sortiment af FSC og PEFC certificerede varer på lager klar til levering og vi kan naturligvis rådgive og vejlede om de forskellige muligheder for certificeret træ.
 

Hvad er FSC?

FSC er en international medlemsorganisation, der sætter standarder for bæredygtig og ansvarlig skovdrift. Et FSC certifikat er garanti for at skoven, hvor træet er fældet er drevet bæredygtig. Et FSC certifikat er samtidigt garanti for ordentlige arbejdsforhold for skovarbejderne, og at dyreliv og fauna blive beskyttet.
 

Hvad er PEFC?

PEFC er en international organisation, der arbejder for at fremme bæredygtig skovdrift og at sikre at de produkter, der kommer fra skoven er produceret med respekt for både natur, sociale og økonomiske interesser.
 

Krav i Byggeriet

Træ med FSC eller PEFC certifikat opfylder både miljøkravene i statens og kommunernes indkøbsvejledninger og i miljøkrav til eksempelvis Svanemærket byggeri, Passivhuse eller DGNB certificeret byggeri.
 

Hvad skal man være opmærksom på?

Man kan kun købe bæredygtigt og certificeret træ af leverandører med gyldigt FSC og/eller PEFC certifikat. Når du køber certificeret træ hos os, sikrer vi, at dokumentationen er i orden ved altid at oplyse træets FSC og PEFC kategori samt vores FSC og PEFC CoC koder. Husk altid at gøre opmærksom på, at du ønsker certificeret træ.

Du kan downloade vores certifikater her:
 

FSC: NC-COC-022341

PEFC: NC/PEFC-COC-022341

 

       

 Læs mere på http://www.fsc.dk/ og http://www.pefc.dk/