Mængdeberegner

Ved at benytte leverandørens online mængdeberegner kan du spare tid ved materialeudregning eller brug den til at blive inspireret ved valg af farver og udseende af tag, facade, døre og vinduer.

IBF Tagberegner

Tjek IBFs tagberegner og find ud af præcis hvor mange tagsten du skal bruge.

IBF tagberegner

RIAS Thermotag beregning

Med RIAS tagberegningsprogram kan du foretage helt nøjagtige beregninger på hvilke materialer du skal bruge for at få et nyt thermotag på din carport, terrasseoverdækning, udestue eller vinterhave.

Tagberegning

Aalborg Portland

Mængdeberegneren fra Aalborg Portland giver dig også mulighed for at indtaste målene på din opgave, f.eks. på et gulv hvor der skal indtastes bredde x længde x tykkelse på gulvet, hvorefter du får en vejledende beregning på din opgave.

Mængdeberegner

Outline Dørvælger

På Outlines dørvælger kan du, udover at se Outlines udvalg af døre, uploade billede af dit eget hus og prøve dørene på.

Dørvælger

Outline DesignGalleri

På Outline DesignGalleri har du mulighed for at finde inspiration til dine nye vinduer. Vælg hustype, facade og tag og se det færdige resultat med ønsket vinduesmodel og farve.

Designgalleri

Rationel prisberegner

Rationels PrisBeregner er et værktøj, som er udviklet til hurtigt at kunne give en overslagspris på nye Rationels vinduer og døre. En prisforespørgsel fra PrisBeregneren er ikke et bindende tilbud, men en indikator som danner grundlag for beregning af et konkret tilbud med bindende priser.

Prisberegner

SPIT fastgørelse

SPIT-I-EXPERT henvender sig til rådgivende ingeniører og entreprenører, der har behov for beregning af betonankre.

SPIT-I-EXPERT er et beregningsprogram, der giver mulighed for at udføre beregninger i henhold til gældende europæiske beregningsmetoder samt skabe den nødvendig byggedokumentation.

SPIT-I-EXPERT beregningsprogram

Icopal tagberegner

IcoBest® er dit værktøj til beregning af nyt tag, terrasse eller carport. Udregn mængder, materialer og priser - nemt og ligetil.

Tagberegner

Plastmo tagrender

Følg guiden fra Plastmo og få en samlet materialeliste på dine tagrender.

Tagrende beregner

Randers Tegl

Nem Tagberegning er et trin-for-trin værktøj, hvor du bliver vejledt gennem hele forløbet og kan læse uddybende forklaringer undervejs. Samtidig giver værktøjet mulighed for hurtigt at regne på alternative tagstens-valg og detalje-løsninger.
 

Tjek Randers Tegls visualiseringsværktøj til visualisering af mur, tag og belægning. Anvendes til brug for hjælp til at se drømmehuset for sig. I værktøjet er der mulighed for at eksperimentere med mange materialevalg og forskellige murvorbandter..

 

Nem tagberegner

Visualiseringsprogram

Cembrit Tag- og gavlberegner

Cembrit Tagberegner er primært et værktøj til brug for dig som håndværker eller som privatperson, så du nemt og hurtigt kan beregne forbruget af tagplader og tilbehør og/eller gavlbeklædning og tilbehør. Programmet er let at anvende, idet der blot skal indtastes data, hvorefter programmet udregner materialeforbruget. Herefter kan du udskrive en stykliste på materialeforbruget

Tag- og gavlberegner

Monier tagberegner

Med tagberegneren fra Monier kan du på et øjeblik danne dig et indtryk af, hvordan et hus vil se ud med de forskellige typer tagsten. Samtidig kan du få en prisindikation over det valgte tag. Prisindikationen er vejledende og dækker tagsten specialsten, tilbehørsprodukter til fastgørelse, inddækning, tætning, ventilation og undertag.

Monier tagberegner